aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 31 Julai 2009

huhu..sakit urat..!

assalamualaikum wbt dan slm ukhwah..14 ari lg nak trial exam..aku pun xrase b'debar..xtau knp..tp buku tu always di tgn..xleh lpz la..hehe.erm..aku baru aje balik dari kursus kecemerlangan klmarin..punyalah lega sbb dah balik..lpz turun dari kete ckgu,aku senyum lbar sbb dpt tgk sekolah aku lg..jumpe pikoh plak tu..she told me something good..aku dpt mumtaz dlm ujian lisan!! aku dan die aje dpt mumtaz..heppy giler..iyalah..aku igtkan ain..ya allah..syukur sgt2..
Aku nie bkn dpt blogging selalu..iyelah..busy yuk..aku nak improve math n so on..trial nie mmg aku akn buat yg terbaik la..insya-allah.Having study a lot kdg2 boleh buat aku pening..sumbat byk sgt kn..so aku ngadap lappy..tp xon9 kot..slh satu halangan utk aku capai cita2 ialah aku nie giler internet ckt..xtau la knpe..
uhuk2..aku nak buat catatan baru plak..hehe..Ar-Rayyaniah nie ialah blog yg aku muatkan open-diary aku n bg peluang kat antum semua utk mengenali sekitar kehidupan aku ini. : )

p/s : aku mlz nak lyn mstaqim ag..benci la..