aku dalam dilema sekarang ni.

Selasa, 11 Ogos 2009

Anugerah Kecemerlangan Akademik..


Dah lame rasenye aku xbukak Rayyaniah..rase cpt sgt mase berlalu,dah ari selasa.Kelmarin aku menjalani Ujian Permata Pintar saringan kedua slps terplih saringan 1..aku agak kesal krn xsempt jwb byk soalan sbb perut aku sakit..lpz mkn rOti krim yg diberikn pd pesrta,aku tambah sakit..mungkin sbb xmkn kOt..maklumlah..aku nie ade gastrik. : (

Smlm aku msj ngn hakim.Aku tanyer pendapat die..huhu..actually,I want to give back the book given by Mustaqim for my b'day gift.ain and huda are consistance with their ideas..DONT GIVE IT BACK TO TAQIM!! Well,huda n ain..korang xfhm ape yg ana(saya dlm b.arab) rase..ana jd t'fikir tau..

Aku pun xtau knape sejak akhi2 nie aku jd benci kat mustaqim,dahle kelmarin die sakitkan hati aku.mmg la aku ngn die xubah mcm org asing yg saling xknal..tp kadang2 bende tu buat aku jd tersisih..aku sedih..aku tanyer hakim,hakim kate mgkin mustaqim suke kat aku..(uwekkk..aku menyampah la..betul2 menyampah) aku mmg anti-lelaki ckt..pape yg berkaitan dgn boys mmg aku xpecaye..kene ade bukti kukuh baru aku percaya..this is me..smlm hakim kate xyahla..die ikhlas..aku pun terkejut..aik,mcm mane hakim bole tahu psl tu..?hakim pun kate "yela..dua pupu hakim sendiri kn.." aku terus mtk maaf n mohon agar die rahsiakan perkara tu..teruk la klu sOtong kurita tu tau.. : P

Esok ialah hari penutup bg segala aktiviti ko.Esok juga ada penyampaian hadiah untuk the best students for mid-year exam.Aku naik pentas jgk..huhu..malu la nk naik..hehe..mmg aku nie dah selalu naik pentas terima hadiah(bkn niat nak menunjuk..) tp ntahla..mlz nak naik..xde mOod..ceh..apelah nurul nie kn..

k la..nak mkn nasi..bye..muah.