aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 14 Ogos 2009

tHe frankLy sPeaking by him..


Dear Rayyan,how can I deduce my love to 'meet' you everyday..?but Rayyan,this thursday I forgot to make a new notation..maybe I was really tired,preparing hall for trial exam.. :(

Ye,mmg penat..mgkin takdir aku kOt terpakse duduk belakang ngn bdk2 xbetul.biasela..students kelas hujung mmg mcm tu..xterkecuali yg perempuan..aku cuma memerhati n diam membisu..ustazah tgur dOrg,dorg ketawakan ustazah balik..siape yg berbinikan kOrg,sgguh mlang nasib..huhu..

Talking bOut frankly speaking nie,aku nak sentuh ttg die..thanks for being the honest boy. : ) but I dont like the word 'malu' used..ntahla..bile dgr,tentu nek darah.SecOnd,aku nak mtk maaf klu ade terguriskan perasaan engkau.iyela..despite we're never talk each other but the act can manipulate the feeling perhaps.klu aku ade terslh pukul kau ker..whatever la..maaf zahir batin yer..


"klu dah bek,boleh maafkan."


I dont understand the meaning of the msg..if we're same with others..talking like friends well,I'll ask you the meaning..of your msg.unfortunately,it's just my imagination so far.


"asal hakim kwn dgn pokok?try mu pegi tegur die."


Maaf aliff..aku pun xtau knape dgn hakim.istilah kwn dgn pokok tu agak lucu bg aku.kata efa,mungkin hakim stres sbb nak trial nie..erm..aku rase sbb kere xde.so die mgkin rase lonely.ntahla..aku pun xtau.si kembar die hazim tu buat bodoh aje.aku suh pegi tegur tp die kate die xpandai nak tgur org..stupid reason!huh..aku mrh la nie..where is the concern of twins..??menyampah betul aku klu ade abg kembar mcm hazim nie..

Pikoh demam..ramai betul org demam..wabak H1N1 kian menular..itulah saje yg mampu aku tafsirkan.cikgu2 kat sekolah aku dah pkai face mask..huda n ain pun..khabir yg jd pembekal.aku pun ade suh khabir bwk..iyelah..bimbang sgt..wabak nie dah xknal org..sume berisiko kene.dah akhir zaman... : ( ya Rabbi..tp msh rmai yg blm insaf..

Aku kecewa dgn mirah..men2 aje die baring bwh pokok..kain tu dah terselak..dahle tmpat laluan pejalan kaki..mane rase malu die..?aku bingung betul..aku anggap die la kwn aku yg paling xpandai jage ati n ntahla..aku xnk nilai org lebih2..sbb aku tau,aku buknlah sempurna sgt..

Aku ngantuk..nak tidur..bye Rayyan..i lOve u..mmuah.