aku dalam dilema sekarang ni.

Selasa, 17 November 2009

dEtik di Kursus Pengurusan Kewangan Prgkt Negeri Kel..

Slm tauliah..slm ukhwah n slm 1 malaysia.. : )
Mohon maaf pd sume krn xsempat tmbah notation baru..nurul bz ngn pngisian kat pusat serenti n nurul baru aje balik dr kursus di sweet beach resort slame 3 hr 2 mlm.n the most important here,maaf krn xblz msg kalian yg ade sms kat no celcom sy..kat sane xde line lgsung..! smpai ade sorg penghuni dorm tu nk lempar tepon gara2 keadaan yg bg aku agak tdk menyenangkn.
Maaf jgk buat ALIFF..maaf,sy xdpt nk masukkn gmbar kursus n gmbr group kite cz ade mslh teknikal ckt..insyaALLAH klu ade mase,sy akn cube.Gmbr2 tu amat penting.. : )
Kat sane kdg2 agak memeritkn,tp mase nk balik tu agak sedih.uhuk..nothing yg pling indah selain p'pisahan dlm hidup ini kn? ;) Bg aku,indahnye hdup ini lantaran ade saat pertemuan n perpisahan.
Aku mgkin akn kmbali sibuk krn kebetulan swktu aku singgah di restoren kat KB ptg td,aku t'serempk ngn warden RS,kak Fatihah.Kami b'tegur sape n beliau tanyer aku bile nk dtg buat pengisian.aku terdiam n cume kalimat suci insyaALLAH m'jd jwpn.Sebenarnye jadual aku dah terlalu pdat hingga aku tidak punyer waktu utk berehat.Skrg aku sbuk mengarang artikel n dlm usaha utk khatamkn kitab agama.Aku juge sibuk dgn berhalaqoh bersame pelajar2 pondok.Kdg2 aku bimbg klu2 aku jd terlupe akn hal2 di pusat serenti.Aku ade pengisian b'same p'huni di sane.
Mgkin ade yg kurg percaye dgn p'libatan aku dgn aktiviti2 ini.Sbb tu aku enggan m'besar2kn..agpun kwn2 kat sek pun xtau.aku lbih suke berahsie mengenai perkare ini sbb aku bimbg ade bisikan cemburu atau hilang kpcayaan pd diriku membelenggu diri mereka.
Okeyla..i need to leave now..bye,askum.