aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 6 November 2009

THANKS FOR THE COMMENTS ON CBOX..

Askum n slm sejahtera semua..sy mohon maaf cz lame sgt xtambah notation baru kat sini.uhuk..kurang sihat ckt n sy agak sibuk ngn RS.
Sy terbaca komen-komen kat 1republic,the way i are n selena kat cbox..terima kasih atss komen kalian n terima kasih kerana menyamar sbg sy.Sesungguhnya ALLAH itu maha pengasih.ya..Dia amt mengasihi org2 yg teraniaya.Kalian cuba membina satu komen palsu daripada sy ek..?maaf..name sy bukan FAKRIAH,tetapi FAKHRIAH.Itu satu bukti yg paling kukuh bahawa kalian telah m'bina satu komen palsu daripada sy di cbox..
Saya tidak mrh sedikit pun..tp utk m'betulkan sedikit pandangan yang kalian ungkapkan melalui komen kalian,sy memberi respon di sini. :)

Pertama,sy bkn m'bina blog ini semata-mata utk tunjuk riak atau b'lagak alim.Klu kalian belajar Fiqh,kalian akn lebih mengtahui ape itu riak n fahaman kalian itu sebenarnye agak terpesong apabila kalian menuduh sy riak.dan itu juga boleh menjadi fitnah.Sy tidak berniat sediktpun utk berlagak alim tp sekurang-kurangnye ia m'jd qudwah hasanah utk semua.Alhamdulillah,di awal blog ini ramai yg menyokong n sy cukup yakin,ALLAH menyukai kebaikan yg sedang sy lakukan melalui blog ini.Sy tidak peduli seandainye kalian benci kewujudan blog ini..cukup dgn melempar komen-komen kalian,sy cuma mahu dipandang baik oleh ALLAH SWT.Ketiga,sy tidak m'punyai boyfriend.Mohon maaf kpd si yg memberi komen..anda tersilap menilai.mungkin anda terbaca mengenai Afiq tu.Die sebenarnye sepupu sy yg menghidap penyakit buah pinggang.Sila sucikan hati anda daripada buruk sgka kerana Rasulullah SAW pernah bersabda bahawa 'buruk sangka itu merupakan perkataan paling dusta.' Ya,mmg boyfriend nie menghampiri ke arah maksiat atau lebih detail lg sy klasifikasikan sbg zina.tetapi..itu yg cuba sy jauhkan.Anda terslh menilai.. : ) Ketiga,mengenai Jaafar Rawas tu..kalian tidak tahu menahu tentang ape2.Jangan menuduh dan buat kesimpulan yg bukan2.Berjumpa lelaki tu bkn satu maksiat ker..??INI YG SAYA INGIN PERSOALKAN KEPADA KALIAN.Kalian tidak tahu menahu,tetapi tiba2 mengatakn bahawa saya silap fahaman apabila sy mengatakan bahawa pergi ke pusat beli belah tu satu maksiat.Sy b'blog..bukan utk mengungkit aib kwn2 sy..justeru sy tidak mahu memberitahu kalian semua bahawa kawan2 sy punye niat lain selain m'beli belah...Mohon ampun kpd ALLAH..semoga ALLAH mngampuni kalian.
Sy tidak kisah ape kate kalian..HIPOKRIT,BERLAGAK ALIM..pape aje la..yg pnting sy sentiase mendapat perhatian daripada ALLAH..yg penting sy sentiase m'dpt galakan utk terus b'blog..yg penting sy tidak seperti kalian.Sy anggap komen2 daripada kalian itu sbg ujian pertama sepanjg sy b'blog..dan sebnarnye dlm Al-Quran sendiri ade menyatakan bahawa ujian itu salah satu tanda bahawa ALLAH menyayangi hambaNya.Komen2 kalian agak m'bina..terima kasih sy ucapkan.Semoga ALLAH mengampuni kalian.Sebelum itu,sy ingin m'beri sedikit teguran kpd THE WAY I ARE..awk slh penggunaan grammar..perkataan ARE tidak boleh digunakan utk I..sepatutnye THE WAY I AM..cuba kaji lebih sedikit mengenai perkara tu ataupun awk boleh bertanye kpd guru inggeris awk.. : )

Askum n slm memberi komen.bubye.