aku dalam dilema sekarang ni.

Selasa, 19 Januari 2010

counting days..

sweet choc : ain,jgn sedih..aku confirm mu akn dpt mrsm.

askum..

"nik,how about your preparation to go there..?"

haha,nie ialah soalan yg kerap muncul selepas aku m'dpt tahu ttg keputusan sbp.aku pun xtau mcm mane dorg bole tau..ahak,tp mase aku msuk kls ahad lpz..b'talu ucapan tahniah diperoleh.aku jd blur kejap n penat menaiki tangga hingga ke tingkat empat makin bertambah! hello guys,i dont know how can you get that info but thanks a lot.i'll never forget you all when i'm there. : ) yeah..i'm counting days.hehe..

Tepat jam 3 ptg smlm,aku mnerima surat daripada jabatan SBP.alahai,semua pelajar SBPI diwajibkan memakai tudung bulat.SBP n SBPI xsame..SBPI nie mcm taraf sekolah b'asrama penuh agama plak..patutlah kene pkai tdung bulat.em,byk jgk msuk list wajib dlm lampiran keperluan.nmpknye cadar n selimut kene beli kat koop sbb diwajibkn selimut,cadar dan sarung bantal ada logo sekolah.sudu n garfu n other things..shopping la kang.

ptg smlm,lpz balik sekolah aku terus pegi klinik.nak buat medical check ckt.punye la lame menunggu dan apa yg buat aku rasa xpuas aty nie sbb doktor xikut giliran.aku dtg pkul 3ptg dpt jumpe doktor pkul 6.15ptg..no kedua t'akhir.yg kakak the last patient tu dtg pkul 2 ptg ag..tu satu bkti kukuh yg menunjukkan dktor xikut giliran! rasa nak mrh betul..bape jam menunggu,ya ALLAH..tuhan je tau. sepatutnye cik doktor tu ikut giliran la..

nothing have to say.i love n miss my hamster.
slm syg-fakhriah.