aku dalam dilema sekarang ni.

Ahad, 10 Januari 2010

hardworking day..

sweet choc : 24 sinopsis dah cukup m'bebankn! how can we do it in a few days,cikgu?

Askum,slm cinta n syg.
Aku skrg sdg dlm proses menyiapkan sinopsis Renyah,keje rumah yg cikgu BM bg.huhu,rmai kwn2 dah siap.Dorg pun merujuk ayat yg sedia ada. Kata ckgu : tiru buku rujukan,xhalal dunia akhirat. ouh!! how can she?? mula-mula pun aku protes jgk,tp dlm hati la.mmg m'buatkan aku lingkup 24jam b'sama Renyah.tgn aku pun b'kerja selama 3 jam sehari-hari hingga Renyah siap.

10.56mlm
Tepat jam nie,noktah di akhir sinopsis bab 24 Renyah.SIAP!! :D
Uhu..t'harunya,akhirnya siap jgk. (T.T)

Kaki aku lenguh ckt.Mengurut pun tetap xhilang lenguhnya.Kls aku di tgkat 4,tingkat ats sekali.dlm usaha nak naik ke kls,kene kumpul tenaga t'lebih dahulu.namun,pg-pg lg mcm nie..kene buat senam tangga.sampai kat dpn kelas,xsah klu xt'cungap-cungap. oksigen,oksigen..!

Aku sentiasa sibuk dgn kerja sekolah.maaf sgt2 kepada abg iskandar sbb xblz msg abg.
Td ckp ngn sila psl couple nie. Kata sila ; die xpercaya sgt2 klu aku ckp aku xcouple sbb aku slalu top-up.uhuk,actually dear..xsemestinye top-up setiap mggu tu ada 'someone'. Nie senarai nama-nama yg selalu aku msg.

-ain-
-roshdan-
-emun-
-adam-
-ikmal-
-sharifina-

Nie aje..sbb top-up tiap mggu tu,aku call ikmal n kwn-kwn halaqoh.sbb aku selalu adakan halaqoh melalui sms.jd jgn slh sgka plak.hm,nope boyfriend..just buah hati.ahak.. : ))

slm syg-fakhriah.