aku dalam dilema sekarang ni.

Ahad, 24 Januari 2010

shopping's fav..

sweet choc : penatnye pegi shopping..

knowing something exciting like shopping..ahak,yes..dua hari b'turut-turut aku cuma shopping aje.mmg letih tp interesting activity on weekend! :D umi pun sporting,aku jd happy klu shopping n jln sorg-sorg keliling dlm bgunan tu.huh..mmg best.sekadar m'jamu mata tp aku puas.

dlm satu hari,aku kuar ngn umi n adam..we'd spent mostly rm500.Maybe..tp xm'bazir,utk kegunaan b'sama.adam apatah lg,beli jam tangan utk aku.aku serba slh jgk nak terima tp dia mmg pndai pilih masa..waktu umi xde.huhu,tebalnya muka nak terima.such rm124 of that thing,bg aku t'lalu mahal.aku dah ada byk jam tangan..as i'm a girl that really love in collecting watch once a time.skrg xlg sbb aku rasa duit tu bole digunakan utk benda yg lebih penting.kata adam,dia nak bg something special utk aku sblm aku pergi ke sbpi pekan.sedih bila fikir psl nie,aku t'paksa terima.at least aku xkecewakan hati org yg ikhlas m'hargai aku.dan aku juga perlu hargai dia.

tinggal seminggu lagi,aku rasa xsabar aje.xtau cmne nak describe that..sad+happy mgkin.
tp bg aku,ini amanah ALLAH..aku kdg2 rasa insaf sgt-sgt.insaf sbb Dia myayangi aku hingga segala doa aku t'makbul.jumaat lpz aku semak keputusan p'mohonan ke smka.kedua-dua p'mohonan aku iaitu smka tok bachok n smka naim lilbanat diterima.aku mohon sbp pun diterima.namun,aku tetap b'doa agar ALLAH m'jauhi aku daripada t'leka dan persaan ujub.
kata umi,lebih baik aku pergi ke integrasi.aku akur,keputusan umi mgkin yg t'baik..dan yg plg berkat,insyaALLAH.
p/s : smoga aku terus melangkah ke arah 11A1s.

from : adam
thanks,adam..thanks a lot!