aku dalam dilema sekarang ni.

Rabu, 19 Mei 2010

love intep..

seriously aku ckp,jgn ggu aku lg atau aku off hp slma sbln!! Aku harap kau baca nie n stop calling me or msging me..! Aku saje je nak uji kau ari tu n sbb tu,aku ngn kwn2 jd mcm nie!! Dah,selgi aku boleh sbar aku akn sbar n jgn buat aku meletup!! Got it???????????!!!!!

Dasar laki,xreti bahasa manusia kot.Aku mmg mrh sgt kat die(kaulah b****)! Aku stres lame2 klu mcm nie..dahle dmam nak dkt 4 hari,bdk senget tu xreti bahasa plak.Aku dah kate jgn ggu aku,jgn msg aku lg n jgn igt aku lg!! Aku bkn nak mainkn die tp niat aku lain,aku nak tlg kwn je..xyah nak perasan lebih yer..full stop teddy bear!

Aku dah xde masa nak un9 fb,hidup aku skrg hanya study,nak cover yg t'tggal.Smpat jgk msg kat luqman suh kim slm kat sha.Bkn ape,aku t'igtkan sha n ada.Last day dk hostel,sha cite kat aku yg ada stres,xdpt catch up ckgu mengajar.plajar sc agama,amek 11 subjek mmg byk kene fokus.bg aku,biase la tu..tp jgn pindah ada!!! Jihad tu ada,nak ajar awk hidup b'dikari kn? : ) Intep t'baik utk kita,ada.Aku yg pindah nie pun dah merana kerinduan.tiap2 ary msg kat ila suh kim slm sume.ntah kim slm ker simpan slm aku tu.. skrg,9.33 mlm..klu dk hostel time nie waktu prep la..biasenye aku nek turun tingkat 3 ke tingkat bwh.singgah kelas form 1 n kacau org,haha. x pun..lepak kls adik2 smbil tanya dorg pape xfhm. klu musim exam,xdelah dk round satu bangunan sgt..aku pun penat b'jln ngn sha.haha,time nak exam aku dk kat kls je n start la nak himpun buku bnyk balik hostel.stay up ngn atul n akak form 5 smbil mkn maggi.romantik kn..

Aku dah lame tggal puasa sunat isnin khmis sjak dk kat umah.mase dk hostel,selalu lah jgk cz puasa sunat tu seronok.t'utama time b'buka,dk satu meja ngn kwn2 n pergi surau sama2. Isnin ngn khmis mmg rmai bdk puasa sunat,jd xdelah aku sunyi sgt.Adik dorm aku pun rajin puasa sunat.Aku t'igt kat bdk Aspura,muslim boys n mukmin boys.agak2 mlm nie dorg tdur kat surau plak ker..?wlaupun esok sek,tp bdk2 sana tetap istiqmah ngn qiamualail.aku x istiqamah pun,tggu hjung mggu baru nak qiam.tp niat ikhlas,sbb bnde nie mknn rohani aku.

Indahnya di intep..chayyok yer.mggu nie dorg exam..td luqman cite sal paper 2 bio yg susah.kate luqman,kot2 die failed. tp xpe,aku doakan kalian yup. tadaa..

khabir,smoga terus kekal di mrsm.