aku dalam dilema sekarang ni.

Khamis, 20 Mei 2010

huda.......huda,i'm sorry..

soseh..aku msh xleh nak lupe msg kat hp una td.ya rab,ape yg Kau nak tnjukkan pd aku?? nak ketemukan aku dgn orgnya ker..?actually,after returning home aku trus bukak hp n col the number.dot dot dot..xnak cite,then biar aku n Dia saje yg tau.aku mmg xsuke nak buruk sgka ngn org,tp klu mmg die ntar msg mcm tu,aku cume nak igtkan..islam mmg xde ajar msg bukan2 wlaupun makwe or pakwe kite tu manusia yg plg indah kat dunia nie.aku dah ckp byk kali,couple nak couple tp jgn buat smething mcm org Barat etc dk serumah,kgsi mknan or ****!!!! korg yg b'zina nie aku rase korg manusia plg b*****,bkn manusia kot..binatg!!!! korg buat xnk tanggung,pastu hasil hubungn korg tu korg buang kat dlm smpah,tnam hidup2 n mcm2 korg buat.otak korg dah kene sumbat ngn **** syaitan laknatullah!! nanti korg kat akhirat!! kat dunia nie boleh ar wat muke seposen,buat steady lpz buat tu..enjoy konon,puih..enjoy ats dahi korang!!

p/s : aku msh sakit aty ngn kwn aku,n ngn budak be**** yg tnam bayi tu!

sori huda or sape2,aku mmg alergi klu tgk korg bgn ngn baju kurung korg mcm tu.actually,dkt sbp aku mmg mcm tu,ya..sblm g sbp pun mcm tu cz kite2 kn mmg mcm tu.tp mase dk intep,aku penah kene tgur ngn sorg akak sc agama nie.die bdk BADAR kat sek aku,mase die tgur pun aku dah dilantik rasminya jd bdk BADAR..seriously,lpz die nasihat aku mmg aku b'fkr pjg.aku amek mase dua hari jgk fkr sl nasihat die tu..well,di sini aku nak open la ckt ek.huhu,korg nak terase aty or nak mrh aku kat belakg org ngadu kat kwn2 psl aku suke tgur org tp xcermin diri dulu or pape aje la..go on.aku syg korg ..aku sedih sorg je,tp selagi bnda yg aku ckp nie m'bawa kebaikan kat korg,aku akn teruskn n aku,insyaALLAH xkn peduli cemuhan org yg ckp aku suke tgur org tp xcermin diri,sbb aku yakin ALLAH tahu niat aku.mmg aku balek nie,ad sorg kwn ckp aku dah byk berubah..aku dah xmcm dulu lg.ye,aku terima kritikan tu mskipun die just nak b'gurau.xpe,terima ksh..syg mu. ; )

smbung balek..hm,sbenarnya dah jd tuntutan kita,muslimah..kita muslimah,ALLAH ckp ape ek dlm quran?Dia b'firman dlm surah al-ahzab,pesan kat Nabi saw agar menyeru kita anak2 muslimahnya agar labuhkan jilbab ke seluruh tubuh.kita bkn pkai tudung labuh sahabat syg,tp kita cume cukup ngn pakaian kita yg labuh smpai xnmpak benda yg xsepatutnya didedahkn.baju kurung kita dah ok kn..justeru,fikir kan tu..bkn nak tgur smpai straight sgt.kita kene igt tujuan kita;nak jd mukminah!!! huh..b'debar sbenarnye nie,yela..aku bknnya smpurna sgt.tp..pape yg boleh bawak kebaikan,aku akn na'lamu fil ukhwah.insyaALLAH. sori tegur..

sape2 yg xpuas aty,tulislah kat fb yer..xyah sbut name aku.aku xkisah pun,hahahahahahaha..hm..k la ek,askum.