aku dalam dilema sekarang ni.

Isnin, 19 Julai 2010

buat shu ..couple xpe,tp jgn smpai kcundang.

shu penah msg kat aku ; nurul,ore da ado gewe. sekadar inform perhaps tp aku agak t'kejut.aku b'doa agar diberi petunjuk. aku xdela nak pduli sgt psl tu,tp pg smlm..aku sedar bhwa Dia nak aku jauhkan shu daripada bnda ni.ntah,mgkin ada hikmahnya aku t'baca diari shu n siapa pakwe shu,aku dpt tahu.balik umah je,aku terus call bdk tu.form 4,smk jelawat. hu..aku pndang rendah sgt bdk form 4 pilih adik form 1 yg bru naik sek men jd gf. alahai,citarasa. xmtang ag.. buat shu,maaf. ore xnk shu jatuh kt tgn org yg xsesuai. mgkin shu xbca ni. jd shu jgnlah fkr yg ore nak buat bnd xbaik pd shu.ore bkn nak rmpas org yg shu syg.tp..mcm2 dlm diari shu,ore rasa shu hmpir lari dr simpang agama.xslh couple,tp shu blm sesuai utk sume ni.dia form 4,shu. mgkin dia laki yg baik tp slh bg ore kalu die ajak shu jumpe blakg bgunan sek!! shu,kalu dia ada bgtahu shu ore mtk die couple n pts ngn shu,shu jgn fkr ore nk rmpas org yg shu syg.sgalanya dilakukn krn mak ngah,che n sume nak yg t'bek utk shu.kalu shu baca nie,harap shu t'buka ati nk msg kat fb.

aku m'doakan setiap dosa aku gugur.. dan aku m'doakan agar ; mustaqim mumtaz dlm hafazan, kak na dan amy ceria selalu.

aku menanti jwpnMu utk pilihan smlm.
humma amin.