aku dalam dilema sekarang ni.

Ahad, 25 Julai 2010

korang jgn nakal sgt...

buat adik nabiela satu dorm ngn akak kat inSTAR,sorry sgt xblz msg kat fb.akak igtkn sape..sorry sgt. oh,aimi ada msg.nape xjumpe die dulu sblm pegi..? alahai,aimi..aku pun nak cpt2 la cik oi.pape pun..aku nak mtk mf kat sume yg tggal kat aspuri dulu xkira la aras mana.sorry ar kalu ada t'kebas maggi korang ke,susu dutch lady ke,biskut kering ke,biskut Hup Seng ke..haha,aku nie suka gi lepak n mkn kat bilik org kalu xde prep.nie satu,sorry kat akak2 biro kalu ada aku ponteng tugas ker n t'silap dk join ngumpat sal akak..join je,xngumpat.sorry kat mane2 yg m'jd mngsa aku yg suka landing ats katil korg.sorry ya,katil aku tingkt ats so mls sgt nak pnjat tgga.agpun aku mls nak tarik cadar bg kemas byk2 kali.sbb kak biro ckp : cadar kene tarik smpai xleh nak landing bimbang melenting ting tong mcm spring.trima ksh buat sume yg kat inSTAR tu..moga maju jaya.beyond success!