aku dalam dilema sekarang ni.

Rabu, 21 Julai 2010

maaf,antum sume!

apa yg anda akn buat bile sesorg tu kene mrh kat dpn anda? hm,aku slh ke? aku ker yg sbbkn shu kene mrh kat abah die?? x,aku bkn pybbnya.sbb aku xbgtau pun sal g umah tu.ya allah,siot muka aku..pucat mcm mayat,seolah aku plak yg dimrh.tp bnda tu jd masa aku ada la.kejam ke aku? shu ada hak lau g ne pun,tp aku bantah cara die couple. (....) is it? with form 4 student? not accepted! kalu buat hipotesis report bo,chemist,fizik bla3..hypothesis is not accepted! the mooral value here,kat adik nora ke pian ke sesape la yg visit blog aku ; jgn slhkn sape2 kalu korg t'dorong to something yg make ur life become uhok(is it? collapse..)

aku nangis td,bkn nk ngadu..tp..aku just nk ckp kat sini,aku syg kwn2 aku lbh dari diri aku n aku xnk kehilangan korang.aku xnk kita jd dingin mcm ais dlm peti sejuk. * sigh *

aku sibuk sgt2 buat homework..mf la xblz sape2 yg inbox aku kat fb atau ym. ada plak yg kate aku nie sombong,ok..xpe. yaaaa,aku sooombooonggg..uhum,aku penat sgt nak baca 38 msg dalam satu hari. nak revise sej ag,pai ag..bla bla bla..

pd kwn2,aku mtk mf byk2 ..aku tau kalian dah pndang aku cmne.
tp kalian mmg xtau di sebaliknya n tujuan aku rahsiakan dari korang..
n aku .. andai diberi ksmpatan nk bg kesedaran,jika korang label aku ngn rahsia yg aku xbgtau korang,mgkin aku akn jd malu da nk ckp sth etc b'kait ngn agama. aku xnk jd malu dlm m'beri p'igtn..sbb aku dah ckp,apa2 yg kalian rasa aku silap bgtau je.aku jenis y mudah mnerima,insyaALLAH.

aku diam je kalu org tanya sal nie xkire sila atau sape2,aku diam n terus hilang mood.tlg la,jgn tanya sal nie!! sbb tu aku mtk nak balik masa mkn mihun sup aritu,aku dah xde mood n aku jd nk ngs.aku xleh kalian tanya mcm tu,aku jd sebak,nak mrh,benci..aku bnci korg tanya sal tu!! korang tlg la fhm,aku t'tekan sgt sal nie!! sbb tu mase huda trima pggilan,aku jd xde smgt sgt!! aku t'tekan kalu kwn2 aku plak yg dilibatkn!! dah byk kali da aku try 'lari' smpai umah aku pon dicari,then umi aku tau..aku jelskn je,umi aku fhm.rahsia ni umi aku je tau.aku xbgtau korang sbb aku tau korang xleh nak trima kn?? aku syg al-Quran,aku syg al-hadis. kalu kalian pndang aku gitu,mcm ne aku nak b'bakti pd agama. 'ya,nik xyah nk dk ceramah.crmin diri dulu.' aku takut kalian akn ckp mcm nie.sdgkan aku slalu ckp,sama2 kite sling bg teguran.aku slh,aku nk sgt korang tgr..tp bia ngn cara baik,dk tinggi suara ..xnk. jaga psiko korg. aku,xnk bnda nie tp aku pun xtau da cmne nak 'lari'..da byk cara dah aku bt,off no,bt solat hajat,byk da!!!! aku nk bgtau kalian sl nie,aku nk mtk tlg kalian bantu aku utk 'lari'..tp aku xtau nk ckp cmne..fkr bnda nie bt aku t'tekan sgt,aku jd nk ngs puas2. aku dah byk da b'doa agar allah bg ptunjuk.
tp..
maaf, aku mtk mf..
aku xbgtau kalian sbb aku xnk kalian fikir bukan2 sal aku.tp aku dah lama dah nk lari daripada benda tu,sbb aku t'jerumus mcm nie b'mula dgn nak tlg kwn.aku xnyesal tlg,tp..mgkin ini ujianNya.

p/s : ana syg sgt kat antum sume..