aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 27 Ogos 2010

aku yg ngah serabut..

aku dah lama kot xupdate blog,sbb bila ada org tanya ; eh,awk ckp sal sape kat blog awk? eh,akak mrh ke sal tu? aku sndiri pon xigt bnda yg aku tulis.haha,sorry ya. next,pape pun aku nk mtk mf kat sape2 yg add aku kat fb,aku xleh nk confirm korang ag la sbb friends aku da max.aku mlz nk pduli ag sal tu.t ad masa,aku bt page lain. eh,combine ngn cls lain mse bm? aku xsuke la nie..dorang bsing sgt.

ada la sorang bdk nie,die asyik sent msg tolol smpai aku jd mls nk angkat bile pggilan msuk.kalo ad org xknl call aku akn suh abah atau adik atau umi aku agkat.n muka aku mmg nmpak pmls betul.i bored with cell phone da sbb cell phone skrg xsame ngn gadjet like pc,netbook n camera digital.ahaha..gitulah simboliknya.

nak raya da.korang tau x yg kwn kat sebelah aku,yana asyik dk hitung hari smpai aku t'gelak.due to unpatient nk cuti.t cuti 2mggu mane cukup kn,hehe..aku ase kejap je 2mggu tu.cuti bukan sbarang cuti,cuti tetap bersekolah kn.sekolah kt umah n t'senarai byk appointments yg perlu dilakukn. appoinment with mr bio,appointment with mr bm n byk ag la..aku suke gune istilah appointment nie.haha.. nk cite la kat sini,klmarin mase add math round group aku tanda buku ngn cikgu nik len.aku,una n yana asyik dk tgk jam n kire baki saat.haha..then,bile smpai turn salsa loceng pon b'bunyi.ring3~ kitorang heppy gile !! siap b'slm ag n bt simbolik 'kebahagiaan'. una heppy smpai kua air mata,aku xsmpat nk capture gmbar die.


kami bahagia~

aku ad la bukak twitter ngn formspring tu.ad converse ngn bdk kedah nie.ntah bnda la yg die ckp..aku xfhm lgsung.pekat sgt..kalu dtg kelantan,aku ase org sini igt die tu orang thai.ahaha.formspring aku b'jln lancar,asyik dk jwb soalan same je aku ase..mlz ke nk tekan next?? xleh la mlz..kesian aku kene jwb soalan same.

tata.... ; )