aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 27 Ogos 2010

edisi khas: nak cite zaman kat sbp ckt..

aku saje je bt post nie sbb tetibe je aku rindu kat sek lama.ehehe..saje nak cite,omong kosong gitu.aku bkn nak angkat bakul org ke ape nie,tp aku ase aku nie xlayak la dpt offer sbp.smlm mase nk b'tolak ke pahang utk pndaftran,muka aku monyok je n mlm tu aku xdpt nak tdo.aku still igt,umi tgur aku sbb aku blm kms agi baju2.tp mlm tu,hu..sumpah la,aku jd xde mood sesgt.aku dk fkr ; patut ke aku pegi?xknlah nak tolak,xsmpat da..bsok dah nk dftar.kul 11 agaknya,hafizul call aku.die pon dpt offer gak,gi sms seremban.tp die dah on da way.tu mlm isnin,aku igt ag mase tu aku ckp lama sgt ngn die.lastly,aku amek kptsn aku akn pegi!<---tekad gitu..
borak2 group~
natasha,zue,aku~
mase aku smpai n daftar,aku dah dpt kwn.name die wani,dk jerantut.aku igt ag muka die,n smpai skrg kami msh contact la.oho..lupe,kitorang satu batch form4 pggil die 'kami' sbb die ckp ngn kitorang nak bhsakan 'saya' tu ngn 'kami'. 'kami' tu mksud die 'saya' la.ohoho..aku gelak jgk bile aku dgr ain nad pggil wani 'kami'.smbung cite,aku dpt dorm pling bwh sekali,name dorm aku fatimah az-zahra.eik,elok sgt..idola aku.mmg jodoh la ..hehe.prefect yg bwk aku name die,aiseh aku xigt tp die sekelas ngn aku.mase smpai kat dorm,kami b'bual kejap.haha..bukan kjap,2 jam gitu smpai bdk laki g pggil die.aku igt ag,name die haikal,librarian.oho..setaraf huda n amir la die tu,bab2 computering kasi kat die.



ngn geng~


ada org tanya aku,cmne prsaan dpt offer sbp? haha..aku actually happy la jgk.tp aku ase aku xlayak,tu je.sbb aku nie bknlah excellent sgt.n bukanlah rajin sgt.n aku bukanlah sorang yg active sgt dlm ko-ku.sbenarnya aku ase ain la yg layak dpt,atau sufi.tp si ain tu result die lbih excellent la drpd aku mase lower form dulu.<----jgn perasan ye,ain.wakaka..

go go,ko-ku team.aku kedua kiri..

nk cite kat sini,mase dpt offer cikgu zulkarnain terus call aku nk inform sal nie.aku ckp aku dah tau,hehe.tp pape pun,terima ksh sbb cikgu sudi inform.uncle aku pun contact jgk sejam lps tu,die ckp die penah pegi sane mase jd pgws SPM.die kate sbpi pekan tu mmg kmpung habis,dikelilingi hutan rimba.misteri betul,mklumlah sbp paling kecil kat malaysia nie.mse aku dgr tu,aku mmg down la.mase smpai kat sane tu,aku support uncle aku.mmg mcm sek misteri.lalu jalan kecil,ada 2 cabang..satu cabang ag jln mati.n pegi ag,ad hutan tebal.then korang akn jumpe satu jmbatan kecil.kiri knan cume hutan n sungai kecil yg mcm parit gitu.kalo korang pegi mlm2,mmg seram la.

nie ag..aku suke die.ahaha.

kakak dorm aku penah cite kat aku,sekolah nie dulu asalnya paya.mmg betul la sbb aku tgk kat belakang aspuri,hutan tebal gile.seram sejuk aku dibuatnya.mujurlah sekolah aku tu xbyk pokok,terang bnderang la ckt kwsn tu.mase smpai kat kwsn aspuri,aku tgk sekeliling n aku ase sekolah tu kurang p'hatian kot.kat ruang belajar tu,ad meja n meja plak jenis yg zaman aku darjah 4 dulu.meja kantin yg wane coklat muda.then ada mesin minuman tin yg da rosak.kwn aku ckp mase die form1 mesin peti tu dah ada.apela,xalih lgsung.then aku masuk dorm,aku tgk tikar getah dlm dorm aku tu dah koyak rabak sane sini.mmg daif la.tikar getah tu pon da luntur warna.adik dorm aku,umie kate tikar getah tu dah 3 taon xtukar.kaget aku.no katil n almari aku ialah 37.nak cite kat sini,loker aku tu bukan elok sgt.n aku analisis katil2 kat dorm aku,majortitinya dah t'cabut p'hadang tepi.mmg daif..<---xsedar dek untung bdk nie!

ponteng duty~wakaka..


byk ag nak cite,t'msuklah makmal komputer yg bla bla bla.walaupon sek aku tu daif n xleh nk banding ngn smksg kecantikannya,aku tetap syg kat sekolah aku.wakaakaa..yelah,mase kat sbpi la berat aku naik 2kg sebulan,aktif ko-ku,harumkn name bek rumah biru sbb dpt naib johan hafazan,aku mmg aktif mase kat hostel smpai exam pon xsempat.gi jambori la,n mcm2 ag.best tu mmg best tp aku t'pksa pegi.babai..~ aku hmpir jgk kene dimerit sbb xmsuk cls bio.haha..sbb sbpi pekan,aku dpt blajar byk bnda baru.aku jd rindu kat kak ieqa,tp mase die call aku mlm tu,aku jd malu nk ckp.seganla..smpai skrg msih malu.ahaha.
.
nie logo batch kitorang..

p/s : aku doakn korang yg kat inStar terus sukses.seven eleven! beyond success..