aku dalam dilema sekarang ni.

Khamis, 9 September 2010

cuti-cuti keje sek..

aku mmg tension tahap krititikal seh,then aku jd nak ngs kalo mase aku ngah khusyuk buat keje sekolah,tetibe je muncul beberapa makhluk datang ngacau aku dan ngarah aku buat itu ini.korang nak tahu x..? tahun nie dlm sejarah sbb aku lgsung xparticipate dlm acara m'bersih rumah smpena hari raye dan for your information,aku hanya terperap dlm bilik start dari pg slps bgn hgga petang,then b'smbung plak pd mlm nya.serabut siot aku dgn keje sek,bilik b'selerak dan urusan biskut raya yg mmg buat aku jd mrh kat orang xtentu psl. <--- beginilah gmbaran tahap keimanan dan ksbaran aku yg low xleh nak ckp.


~meja pon xsmpat kemas.~




aku nie mmg xmcm insan yg nak beraya tau x.aku rasa mcm aku nie orang yg setaraf ksibukannya dgn kerani.dan bila orang tanya aku kat fs ; akak baju aye wane pe taon nie? beraye tahun nie ktne ? bla bla bla blaaa ... aku xde smgt seh nak jwb soklan gitu.semua sal raye mls nak sntuh,pergghhh..serabut nie. * sigh* cuba je nak enjoy dan release tension kat fb,ada makhluk 'keropok jeruk' yg sebut sal homeworks. wei,engko mmg pndai buat org sedih la!! comment je kat tagged photo of adam tu,poyo je die sbt sal homeworks. blah la engko hazim kurus cicak kubing! <---- da na raye da,msh bt jht ag.haha..
pastu die reply aku punye comment : eh,mu nie tau comment je.

huh,sngaja m'cabar ksabaran aku nmpaknya ya. engko kn..engko kn...xpe ah engko buat den cam gini,xpe ah..tggu,tggu..den igt seh,den igt engko.. sbb nak raya dah,mujur aku maafkn engko.mujur aku nie budak baik merendah diri xsombong lemah lembut..wkakaka..


korang nak tau,korang nak tau..haha,aku jd pelupa sbb byk sgt buat keje sekolah smpai aku ltk hp kat ats rak buku smbil nak tg tands then aku xigt aku ltk ktne hp tu.alahai,sehari suntuk dk cari seh..ape punya org la aku nie ye..nak berbukak baru jumpe,tu pun mase na amek surah yassin. teruk btl kn..


aiseh,tension nie smpai kat tahap org bt lawak pon aku xleh nak gelak.aku pon buat lawak bodoh sndiri,tetap xgelak. buat2 gelak ada la..betapa tensionnya aku hari nie n kemudiannya smpailah keje sek aku siap ye..skrg dk dgr lagu raye yg m'dayu-dayu gitu~ rase bgitu hiba diri nie sbb tension di ari raye.


love u..muah.