aku dalam dilema sekarang ni.

Selasa, 16 November 2010

enough doses of exam !

salam semua,salam syg dan salam ending of final exam.apa pun,hati saya amat berbunga bahagia setelah menamatkan satu sesi yg dinamakan 'final exam' yg cukup memenatkan dan membuatkan mata sy bengkak due to tak cukup tidur.lps settle the last paper of mathematics second paper,sy blah dari class tanpa memikirkan result exam yg bakal diterima.yg penting,sy dah tak tulis '' sorry,cikgu.sy tak dpt jwb.'' dkt belakang kertas soalan.

bila sign in fb je,mata sy yg bengkak dan lebam kat bawah ni terus fokus kat the number of msges yg sy harus bls. harus?iye ker harus?haha.mmg harus sbb kalau sy tak bls,kejam la sy ni sbb mcm xhargai org add kita lg,msg kat kita plak.betul x?walaupun tak betul,tp sy tetap rasa sy betul.--->simbolik keyakinan.wkakaka.sy hampir menangis la jgk bila tgk ada 868 msg dlm inbox not including msg yg dk campaign psl mnyak mak dara la,minyak segala jenis minyak,barang-barang yg branded tu sy xpernah jumpa kat supermarket.hampir penat la jgk bila smpat reply 24 msg je.seigt sy mggu lps sy sign in about 567 msgs je dlm inbox.wuwuwuwu,sedih.disebabkan terlalu sedih,sy upload gmbar sy yg ceria due to the ending of exam fever dan mata sy yg sembap due to lack of sleeping.

nie sy-knl x?

sy suka makan anggur.haha.tu pun nak ckp kn?biarlah,nak bgtau je.sesiapa yg nak tau,harus senyum sbb sy dah bgtau nie while the others yg xnak tau,buat-buatlah ingin tahu ya.teehee.FYI(for your information),anggur ni dia jaga dalaman kulit kita tau.walaupun sy suka mkn anggur tetapi the pimples yg kejam tdk mahu memahami diri ini yg dah berhabis duit dah prevent dia daripada naik,tetap ada.tp actually,based on what i'd heard from doctor sendiri,mmg anggur nie die treat kulit kita secara semuajadi,bagus kn?either girls or boys,boleh amalkan makan anggur.sy mmg obses pd anggur,espcially yg non-seed.woa,manis dan sedap sy mengunyahnya hingga satu gugus anggur tu sy boleh habiskn dlm masa tak smpai satu jam.jd bila pergi ke supermarket,sy tak kisah pun kalau umi tak sempat masa nak pilih sayur,asalkan umi sempat pilih anggur yg comel tanpa parut di kulitnya untuk sy.hehe.anak yg baik. plus,anggur nie boleh prevent breast cancer tau sbb die hampir satu spesis yg beri yg wana biru tu.skrg lelaki pun risked on having breast cancer kan,bahaya tu.jd hari ini,sy tak malu la nak open-case cite psl breast nie tp sesape yg malu tu,maaf la iya.bukan berkait dgn yg hidup atau yg mati.haha.
satu gugus utk 30 minit.

panjangnya post hari ini.nanti kau orang bole tidur kejap dan sambung balik baca post sy iya.kelmarin,ada anugerah citra utk majalah sekolah.tahniah utk majalah Kemuncak a.k.a majalah sekolah yg memang cun menarik kau mmg da bomb.yg tahun lps punya menang besar,dpt la cek RM3,300.sy alhamdulillah syukur jgk walaupun menang saguhati.boleh la jgk bawa pulang sijil,duit RM100 dan buku.cek pun belum tunai lg,masih tersimpan dalam sampul.ngee3~ 

sy ngah terima hadiah.kaku+blur.


al-maklum,skrg the end of the year kan.nenek ckp msti hujan lebat.mmg hujan lebat smpai clas sy banjir tau.lps tu baju pun jemur 3 hari tetap xkering-eh,3 hari tak kering?betul ker?hehe.tak kering la sbb luas permukaan kecil.bila lipat2 baju jadi bentuk segi empat pastu kau orang jemur,confirm tak kering biar pun 3 hari jemur dkt ampaian.ouou,yg paling malang dan tak pernah sy alami la setakat nie,kasut peguin sy yg comel tu ( comel la jgk ) bocor kat bwh.jd kaki sy mudah berdaki sbb basah.bakteria pun mudah membiak tp mujur sy bukan pemilik kaki berbau.wkakaka.nanti tahun dpn dah confirm beli kasut baru.




 

p/s : skima seh guna 'sy' ya.tp xpe,bawa trend sopan la plak.