aku dalam dilema sekarang ni.

Khamis, 4 November 2010

update ini untuk 2mggu.

salam semua.

yang pertama nak ditanya ; adakah tajuk post kali ini agak pelik? biarlah pelik,tapi bagi sesiapa yg tak fhm maksud tersurat dan tersirat sy boleh explain.dlm bhsa inggerisnya 'this update is done for next two week'.maksud tersuratnya begini ; oleh kerana sy tiada masa nak online untuk 2 mggu akan dtg,update nie sy sediakan ats sebab musabab tertentu.maksud tersirat ; update nie sy sediakan sbg satu bukti yg sy skrg tgh stress sbb exam blm hbs.fullstop! kedua,sy nak kongsi kgembiraan dan nikmatNya bersama rakan-rakan readers yg sy kenal mahupun tdk sy knl ; beberapa hr yg lalu sy telah dikurniakan A+ dalam bhsa melayu.untuk tahun nie,itu first time la sy dpt A+.syukur yg t'amat sgt.meskipun sy ter-melompat sbb terlalu bhagia,sy agak malu sbb overexcited.kemudian,sy nak kgsi satu hal lg,ujian kedua sy ats memenuhi syarat2 mnymbung pengajian ke Pondok Ad Diniah telah dimaklumkan lulus dan baru ptg smlm pihak Pembangunan Pondok telah menghubungi sy.rasa terharu sgt,hampir menitis air mata.

layout blog telah berubah dan sy nak ucp terima ksh kpd kak yana iaitu salah seorang reader blog nie yg setia ngn blog nie.sbg pghargaan,sy telah follow blog kak yana ya.kalian yg lain kalau nak knl kak yana yg baik hati nie boleh klik kat CHOCO CLIPSY,cari blog kak yana - yana kota hidup.buat pgtahuan semua,kak yana lah yg hadiahkan code layout nie dan yg paling sy suka,sy boleh ubah layout blog tanpa mdapat risiko hilang semua gadjets yg ad sblm nie.agpon sy minat warna merah,comel layout yg kak yana bg nie.comel abis la. ^^  biar pun agak simple,tp bg sy mmg menarik hati sy.thanks a lot!

sy ingin ucapkan terima ksh sekali lg ( dah byk kali dah ucap nie tp ikhlas ) sbb terus menerus mgikuti prkembangan blog sy yg simple nie.kpd bakal ibu,Puan Hayati Mansor dari Johor Bharu yg sy rasa sudah bersalin 2 hari yg lalu, tahniah sy ucapkan.baby girl ke baby boy?hehe.nanti lps pantang ape semua tu,teruskan follow blog sy iye. ; ) kpd akak-akak atau adik-adik semua,yg ada mtk sy tuliskan tips untuk fesyen, hehehe susah tu.nanti sy mtk tips ngn kwn sy,huda si manis kae gurl ya.sy xpndai la bab2 fesyen seyh..cyes nie.wkakaka. yg tips2 pkai selendang,untuk mudah lg anda boleh google je.yg sy pakai selendang hari tu,yg tak comel tu ; biasa2 je. ----> merendah diri.

next,doakan sy dpt jwb exam ye sbb biologi II dah down,fizik II,sejarah I,mathematics I semua low dah tahap confident nak score. moral value : jangan tak confident ngn jwpn kita sndiri dan jgn tak study awl2.