aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 10 Disember 2010

jom singgah sini: cik soffya bulan.

salam semua.sayang adik kakak abang mak cik pak cik cecikgu semua.hehe.okay,take a minute.this post is not panjang b'jela mcm esei bm atau sejarah spm yg soalan dia offer kita byk markah tu.hah,soalan sejarah spm pon pandai main tawar menawar tau,dia offer kita byk markah dlm 8 markah 9 markah gitu pastu dia sedap lah arah mengarah mcm bos besar.contoh arahan ; huraikan cara kemasukan buruh india dan china ke tanah melayu.sedih x? kalau xm'baca xm'hafal,main bedal aje jwb tp dlm spm a.k.a ujian sebenor jgn buat cenggitu ye adik kakak abang semua. hehe.pjg pulak mukadimah ari ini.

okay.hm,time waktu petang mesti stres kn sbb masa tu tgh panas terik walaupon awk semua dok goyang kaki dpn kipas atau aircond dah diadjust kpd suhu 25 darjah celcius.sy time stres cenggini,confirm online kejap.sbb onlining is the one of the way in releasing stress.waacaa,sukeeenye online kalo internet tu access laju kalah kilat kan. TAPI sejak kebelakangan ni,celcom selalu aje upgrade kemudahan jalur lebar.yg merana ialah kekita la kan.sila ikuti dialog di bawah.


saya : salam.sy nurul.nak tanya knp internet ni selalu jam?
operator celcom : oh.maaf ya cik nurul,sekarang kami tgh upgrade kami punya internet access.
saya : habis tu bila dpt guna ngn baik?
operator celcom : maaf cik nurul.kami tak pasti bila.cik boleh try dari semasa ke semasa ya.

sedih terharu sebak pilu silu malu.apa lg ye nak luahkan kat sini? senang je cik operator tu suruh sy try dari semasa ke semasa.sy nie banyak keje nak dibuat la akak.utk m'hilangkan kesdihan ini,sy selalu je singgah kat satu blog ni.byk bnda yg menarik utk kite bace kat sini tau.malah sy selalu je dpt tips percuma mcm ne nak praktik cara pakai shawl yg simple.okay,p'kenalkan CIK SOFFYA !! hehe.lupa nak upload die punya gmbar atau header blog dia.ape pon,singgahlah sini confirm korang senang tau baca info and post kat sini.psl artis pon ada,fesyen,kesihatan.huu,t'tambat hati sy.hehe..kat bwh ni link akak soffya.klik jgn x klik.

                                                 http://soffya86.blogspot.com
.