aku dalam dilema sekarang ni.

Rabu, 8 Disember 2010

sibuk di hari cuti .

sy mmg tdk mengenali gadis yg b'nama nurul fatehah ini tetapi sy amat m'hargai soalannya di formspring ttg blog ini.biasanya,readers yg selalu follow update kat blog ni akan inbox sy kat fb atau ym atau gmail kalau dorang ada question.ape pon,sekali lg sy ingin memohon maaf kerana i'm still in kesibukan yg t'over sibuknya.btw,sy msh sempat snap pic utk tatapan adik kakak abg readers semua.mata yg sepet tetap sepet dan sy selalu m'cari idea bgaimana nak bg mata sy kelihatan bigger than before.tp bukan niat nak change the pure from allah tau,hehe.


the quest yg ditanya oleh nurul fatehah b'bunyi ( xde bunyi pon,gempak je ): knp xde shoutbox kat blog ? okay,answering this quest.fyi ( for your information ),before mmg ada letak shoutbox dkt blog dulu jd sesiapa yg dah follow blog ni from the begginer mesti tau kan what happened on the past time? kan kan?sy tak nak la buat gempak kang xpsl2 readers lari pulak sbb sy hebah pasal cerita dulu.sedih la jgk igt yg dulu kan tapi sy bersyukur dgn anugerah allah taala sekarang.sy senyum bahagia bila baca dalam inbox fb atau ym atau gmail yg majoriti people either mak cik or pak cik or abang or kakak or adik menyukai blog ini.sy juga bahagia bila fanpage sy m'punyai peminat atau the person who like it more than hundred since sy buat dalam masa tak smpai lima bulan.meskipun xsampai seribu fans lg tp sy amat amat b'syukur dengan nikmat ini.alhamdulillah.sy juga nak ucapkan terima ksh buat semua yg bg support,thanks dan terima kasih daun keladi.hehe. credit for nurul fatehah yg sudi b'tanya di formspring.meskipun msh ada 456+ soalan pending belum dijawab,sy mohon maaf ya.^^

kesibukan sy mmg berat,mungkin ini yg sy selalu gemparkan b'sama kengkawan dkt sekolah.kerana kami langsung tiada masa utk enjoy,online fb or doing anything yg kitorang suka.ape pon,credit la jgk kpd cecikgu a.k.a cikgu-cikgu yg baik hati m'beri kami kerja sekolah.walau pon banyak tp kami redha kerana itu tanda cikgu sygggg kami. :D