aku dalam dilema sekarang ni.

Khamis, 30 Disember 2010

welcome 2011.

                                                             salam sayang semua.
kita dah nak masuk tahun baru kan?kejap aje rasa.sekolah pon dah nak bukak,wuwu sedihnye.well,sekarang sy tgh b'tungkus lumus tido xlena,makan xkenyang,mandi xbasah utk menyiapkan kerja sekolah a.k.a bhs melayu.xtau nak buat mcm mana dah,tp skrg mmg kene siapkan.dah t'abai dah add math semua tu,krn nak siapkan bhs melayu ni.stress sgt,smpai nak ngs satu mlm tu.kwn-kwn pon ngah sibuk siapkan jgk dan sy xtau mereka sesibuk sy atau x.sedih!

see..
hm,nak ucapkan terima ksh syg kpd a guy di fb krn td sy t'singgah dkt satu page.the guy ni promo blog sy.alahai.thanks a lot tau. ^_^  sy mmg jarang dah bukak fb skrg sbb t'lalu sibuk.i got max for the second time of 5K friends.thanks a lot lot lot sbb sudi add kite tau. <3 hehe.

* terharu *

for the second time..

okay then.make this shorter da. credit to amy. muah.
bye-bye.