aku dalam dilema sekarang ni.

Selasa, 4 Januari 2011

azam baru 2011.

.salam sayang semua.

frankly speaking,sy curi-curi online ni.pape pon,sy msh bdk yg baik.LOL.
this post sbenanya last post la utk this month,kn sy dah naik form 5.dah insaf dah ckt n start to be a good student without onlining for 24 hours.melampau btl kn?over-insaf gitu.but i'm cyes la ni. ^^ sy dah nak start the 'study smart not study hard' sbb sblom nie kn,nurul fakhriah always stay up and study cam nak gila mlm nak exam.cyes ni! sbb sy slalu study last minute.ahak.hehe.tp study last minute bg sy sgt b'kesan,TP it's dangerous utk calon SPM mcm sy tau.kena buat preparation dari smsa ke smsa la skrg.

azam tahun baru?semua org tanya tp sy sntiasa buat muka poyo.jd azam tahun nie ialah :
+ nak study sesungguh +
 +nak turn over a new leaf dah +
+ nak buat revision stiap hari +
+ nak jd lbh b'disiplin +
+ xmau dah t'tdo masa biologi +
+ xnak b'kepit ngn hp sgt +
+ aim 9A+ SPM '11 +

lps kua dewan exam kn,lps hbs exam semua paper,sy xnak dah mai sekolah except dtg nak terima result.and nak enjoy pepuas dulu ; tdo,online,bc komik,main game and so on.. LOL.  next,sy dah nak isi borang masuk pondok dah,nak blaja agama.

comelnye... ^^
p/s : aku mmg fanatik hello kitty smpai skrg..

bye-bye. salam belajar.