aku dalam dilema sekarang ni.

Khamis, 20 Januari 2011

readers tersayang.

.assalamualaikum.

pelik x tajuk post? first time la kot cerita psl readers ni.bukan sesaje tau,kot nanti ada yg dengki ngan kita dia ckp kita nak menunjuk-nunjuk or nak besarkan 'readers ramai weyh'. xpon. *silent*


amy dan sy --> jiran dlm class.  ◕‿◕

amy : niqqun,awk blaja dkt mana semua tu? ( seem i had made a lot of change on my blog )
sy    : xblaja,just tgk2 dkt expand widget template tu.
amy : ye ke? xkan la,kan susah nak cari kod kat situ.

diam.then cg masuk.hehe.okay2,memndangkan bkn amy sorang yg tanya mcm tu justeru sy ; b'semangat nak bgtau.al kisahnya..hehe.
frankly speaking,sy mmg penah lah jenguk or ter-blogwalking blog tutorial tp penat la ckt.dan berisiko la,ntah-ntah hbs rosak template kan.kalau nak elak even,kene download simpan dkt lappy dulu.wasting time kan. : (    keinginan nak bg blog tambah comel or kawaii tu mmg ada,nanti dpt attract la readers yg lebih ramai.TP xde masa la sy. ^_^

one day. ( ecece,skema kan? acah aje. )
sorang reader ni,dia mmg loyal reader blog ni,katanya la.tp dia ckp dia xde blog.lelaki,umur 21 dan ambik course computering ni.camne boleh dpt dicontact oleh dia? dkt fb,cam biasa.then nak di-short-kan cerita,dia bg sy mcm-mcm 'aksesori' gitu,sbg hadiah.serius la ni kan,ni kali kedua la terima hadiah yg boleh ltk dlm blog lps background.kalau reader baru tu,sebelum ni sy ada cerita la psl sorang adik ni dia kasi sy kod background yg skrg sy guna dkt blog sy.

okay,back to the story.sy nak explain ni la.sy mmg xblaja drpd mana-mana tutorial blog sbb sy xde masa sgt nak online.oh,sesiapa nak kenal dgn abg yg kasi sy 'hadiah-hadiah' yg comel utk blog sy,boleh search dkt friends sy aikal yusoff.sy dah lama dah x contact dia.nanti sesape contact dia tu,ckp sy kirim slm ya.

tu aje. xnak tulis byk2. wslm.

p/s : suka kan blog nmpak fresh? :D