aku dalam dilema sekarang ni.

Rabu, 2 Februari 2011

demensia?

.assalamualaikum.
mujur hari ni cuti,sempat la jgk kemas bilik.sebelum kemas bilik,kemas buku.tertengok buku add math,sy rasa berderau plak blood circulatory ni.mmg,kdg² stress jugak dengan kerja rumah tp bila fikir setahun ag tggal,bertahanlah jgk kan.dulu amek 11 subjek tak de la stress mcm ni.bila muhasabah diri,mmg betul kata cg shalela ; org yg belajar ilmu agama selain ilmu akademik ni mmg berkat.justeru,saya mengambil inisiatif bahawa sy akan start balik segala bnda yg sy amalkan time kat hostel dulu.apa dia? ada la..

dulu x stress.
about suhaila.hello suhaila amzah,blogwalking(bw) sini confirm dpt tahu kan siapa anda.
suhaila amzah; atau kak suha is my ex-dormmate time kat pondok dulu.mabruk 'alaik(tahniah) dah jd pengantin baru.moga bahagia sepanjang hayat.amin. talking about pondok,ahad mggu lps masa cg math mode mngaja dkt dpn, anak murid dia ni sedap je mengelamun for a while. sbenanya sy fikir sy mmg dah terlalu hanyut dgn duniawi,time tu hati ni eager sgt² nak cpt habis spm dan boleh la sambung blaja kat sana.sy skrg nak pakai tudung labuh pon fkr 2,3 kali. rasa aneh plak kalo pakai.tak mcm dulu time dk hostel,masuk toilet pon pakai tudung labuh.kalo la sy kat sekolah agama sekarang.

bukan kah demensia tu satu penyakit khusus for someone yg aged above 40 y.o ?
actually,i'm suspected.kata doc,bhg memory dkt otak sy ni mcm distrupted by bius yg disuntik time sy operated tahun lps.takut la jgk.patot pon baca any note either short or long susah nak nak ingat dlm masa yg lama.nauzubillah 'ala perkara² suuk.

sy memohon maaf kpd semua pelajar 5S1.

p/s : maaf tak dpt hadirkan diri ke sesi menghias kelas 29/1.ada hal perlu diuruskan,yg tdk dpt dinyatakan dan juga harus b'gegas ke tuisyen.