aku dalam dilema sekarang ni.

Ahad, 12 Jun 2011

Cikgu Shida Di Parit .

assalamualaikum.

Tengok tajuk entry nih! Since tadi saya belek akhbar,there was a short article about Cikgu Shida. siapa dia nih? even saya pon tak penah kenal dia tapi bila search dia kat youtube tadi barulah kenal siapa Cikgu Shida nih.FYI, Cikgu Shida nih bukanlah artis or sesape yang popular tapi video dia kat youtube reached about 2 juta pengunjung tau! Hebat kan? walaupon dia cuma buat muka miming and 'poyo' joke.actually,saya penah jugak tertengok video Cikgu Shida nih dekat facebook.ramai yang kutuk video Cikgu Shida sebab dia punya joke maybe bagi majoriti people agak melampau.memang lah,TAPI dia tak de niat tak baik pon.cuma nak tunjuk bakat dia aje.Sebut nama Cikgu Shida ni,dia cikgu ke? ya,dia seorang cikgu.not married yet. nak tahu lebih lanjut pasal Cikgu Shida yang popular dengan miming dia,let's watch this video.



frankly speaking,video Cikgu Shida ni tak ada lah melampau sangat tapi bagi saya,it's able to release one's tension.dia memang talented as a woman.Cikgu Shida ni penah ditemuramah oleh Dato' Siti Nurhaliza tau and korang boleh tengok video temuramah tu kat youtube lah.just type Cikgu Shida di Parit okay.

saya fikir sebab people judge dia melampau sebab dia buat muka poyo.and macam tak sesuai lah untuk malay woman,bertudung pulak tu.but kita kena terima bakat beliau.be positive with other.lagipun selagi video² beliau tak libatkan mana² pihak,tak perlu bising pun.

okay,then.enjoy this entry !

p/s : kecewa dengan kekalahan pasukan kelantan semalam in Piala FA match.

bye-bye.
salam sayang.