aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 10 Jun 2011

najwa latif ?

assalamualaikum.
hello all.

tengok atas. najwa latif ?? first time kan letak entry title dengan nama orang lain,buang tabiat ke? tak pun. sebenanya hari ni saya nak buat entry pasal empunya nama kat atas tu.hello,tak kenal lah! hish,teruklah kalau tak kenal. -> terkasar bahasa pulak. then kalau memang tak kenal,elok sangat awak semua baca entry nih.

first time dengar suara dia kan,memang terus keluar dari mulut ; 'sedap betul suara adik ni.' yelah,adik. she's younger than me tau,form 4 student, sc stream student.tapi saya kenal dia before dia jadi famous macam sekarang.saya kasihan kat dia sebab time dia tengah gempak kat youtube kan,ramai kengkawan dia boikot dia and hina dia also maki dia 'gila glamour' la,'berlagak artis' la.kesian sangat kat dia,mujur lah adik najwa ni jenis lemah lembut.yes!! this is the reason kenapa saya suka kat dia.dia memang baik hati dan determined. saya; memang jenis tak pernah support kalau adik2 bawah umur ni menyanyi la or berlakon. ( tak tau kenapa ) TAPI untuk adik najwa,memang saya support.tak tahu lah kenapa. here,bukan nak puji lebih2 tapi saya memang suka she's character.sopan je. 




ni blog dia. i found her luahan hati kat sini lah dulu. but till now still follow lagi blog dia.
kalau korang rajin,boleh layan her videos dekat youtube.taip je najwa latif sambil makan kacang..

saya termenung depan nebby ( netbook ) bila tengok mails dalam inbox yang unread.saya tak bukak a week yahoo mails sebenanya since saya sangat sibuk dengan kerja makan minum saya. LOL. i took about an hour nak baca mails dalam nih ; for A WEEK UNREAD MAILS. penat sangat.



some serious part dalam entry nih had been distrupted last night. maaf lah.brain disfunction sikit. sekarang nak emphasize pada usaha tingkatkan prestasi. SPM is coming soon. 4 months left. ada candidate yang belum sedar lagi ke? tak pe lah. thanks me for reminding you ye. 

bye.
salam sayang semua.