aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 10 Jun 2011

si comel doodle !

salam all.
entry berlapis

this is an interesting entry ! menarik buat peminat doodle. tapi maybe masih ada lagi yang belom kenal what is doodle or who is doodle . eh, macam mana nak explain ye? shortly, it is a kind of art work lah. kecomelan si doodle nih memang tak dapat dinafikan. and lagi kreatif someone yang suka lukis doodle nih,lagi comel la dia ( bukan someone tu but doodle ) . see ↓ .



banyak je link yang fulled with doodles nih.such as tumblr, blogspot and so on lah. nih salah satu..here.  http://strawberryposh.com/search/doodle

maybe doodle kat atas ni kurang comel bagi korang so let's click link atas.still banyak lagi yang comel tau

okeh. enjoy !