aku dalam dilema sekarang ni.

Rabu, 13 Julai 2011

PLKN oh PLKN !

assalamualaikum.
 ♥ salam sayang escp for farah amira
 
tajuk di atas  benar² memainkan peranan yang besar dalam membuatkan hari saya,for today hancusss !


starting by the call from suhaila, ex aspuri-mate of boarding school,INSTAR.

su : hello sekom fakhriah.busy tak?
me : wassalam,su. tak pun. kenape? <--- relax + sempoi + selamba 
su : fakh,engko terpilih join PLKN la member. ( maaf sebab saya dengan bebudak sana memang cakap macam minah rempit gini )
fakh : eh,oh..engko melawak memang terer kan. * cuba untuk cool *
su : tak lah. serius nih,fakh. tak pe lah.aku nak turun makan pulak.babai,muah.sekom!

tut tut tut tut..
kenapa nih? kenapa nih? what puzzled here is ; macam mana nama saya boleh ada kat sana?
barulah saya teringat.saya pernah isi borang PLKN dengan member².sebenanya saje² aje.

TAPI 
 
ape kaitan? susahnya hati bila dapat tahu saya terpilih sebab minoriti sahaja classmates of 5S1 terpilih.since saya dah ada planning after SPM. adakah Allah nak tunjuk sesuatu behind this? ini rezeki,memang rezeki.syukur sebab terpilih tetapi hati saya tak rela nak pergi walaupun ramai yang lain frust sebab tak terpilih.

shortly for today, i'm sad with this result. being chosen,is not a contentement.

.salam.