aku dalam dilema sekarang ni.

Rabu, 21 September 2011

jom beli shawls!

assalamualaikum semua.
: )

hari ini hari last trial spm,suka hati sesangat sebab dah boleh rehat.sebab two weeks of exam memang perit ngabang.lack of sleep sbb burn midnight oil.salah empunya diri jugak sebab suka benar study last minute.so guys,today planned before; balik rumah aje nak tidur sebab semalam study biologi sampai pukul 3.30 pagi.i dont have idea why tak mengantuk betul semalam.tapi bangun dalam pukul 5.30 pagi tadi memang mamai macam orang mabuk babes semua nak tahu tak.mengantuk punya pasai. by the way,tak boleh nak bersenang bersuka berceria beriang lagi lah sebab SPM is around the corner.54 days left ---> tengok dekat board exam sekolah tadi. sekolah prihatin tuh tau,letak exam board nak remind students so that we realise that time's walking.

tadi blogwalking closet shawl,sesaje je sebenarnya. nak menjamu mata,haha. TAPI !  terjumpa lah satu blog nih.belek punya belek tetiap page blog dia,uhhh. the shawls sold there are very very very affordable.jom serbu! tapi frankly speaking,biar pun harga kat situ exclude postage harga dia memang bagus lah untuk students.kira afford nak pay tapi yang penting serius nak beli lah. shawls kat situ pon memang cantik. 


sepatutnya balik rumah nih tidur then nak kemas bilik sebab exam weeks telah mengakibatkan bilik saya sangat lah 'rosak'. tak percaya tak apa lah. wuwu. kecikkan gambar sebab nampak hodoh. haha.



tengok buku saya macam bukit ann. :P

~ sambung cerita ~
my dearest readers,
selain fizza closet nih ada satu lagi blogshop of shawls nih. tapi empunya blog macam jarang update blog dia so tak nak tag kat sini. * gila skema ayat haku* actually sesaje aje bagi entry nih sebab ada bebudaks (ramai so tambah s) inbox fb saya tanya pasal shawls.banyak lagi blogshop of shawls nih. well,sila lah jenguk ek sebab barang2 kat both blogshops nih memang reasonable harga dia dan kualiti pon okey.

nah,satu lagi blogshop nih. memang barang2 dia murah ( bagi saya lah )


saya suka sangat wonderbutik nih sebab shawls dia kan below rm10.tapi yang jenis new arrivals tu memang above rm10 lah.haha. by the way,kalau shawl yang biasa2 tuh murah sangat tau,corak dia pun cantik dan kualiti dia memang bagus. sayang wonderbutik. students memang afford lah shopping kat wonderbutik.

hari tu penah lah keluar pergi mydin mall, try buat style shwal sendirian berhad.siapa nak tiru boleh lah kalau rasa cantik. with inner neck dengan plain shawl. 


layan video Hana Tajima kejap yukk. this video memang bagush! suka sangat sebab scene dia bright dan background muzik dia best. enjoy. : )


kenapa saya minat hana tajima ? sebab dia comel,cool dan dia punya speaking skill memang mantop.hehe.
kat bawah nih gambar saya yang pucat sebab tak cukup tidur,memang teruk betul muka.
stay healthy. stay happy.


okay lah comels semua. i love u alls.hehe.

bubye. assalamualaikum.