aku dalam dilema sekarang ni.

Khamis, 22 September 2011

questions about shawls.

assalamualaikum semua.

bukak facebook tadi,ada dua msg tanya pasal shawls. tak tengok lagi kat formspring. so sesiapa yang ada pertanyaan boleh terus inbox facebook saya ek atau taip je kat formspring.sebab tengah online sekarang,terus je lah buat entry nih.

these :

miss lola

aisyah benzola
for answering those questions ( baru perasan rima akhir dorang 'la',hehe) ; actually FYI i bought them at butikpinkku.pashmina tuh baru je dapat,then dua hari lepas tuh saya pun buat entry sebab ada classmate saya pasal shawl.sukanya buat entry pasal shawls,hehe. okay guys, nak explain sikit pasal butik pinkku nih. this online boutiqe memang ngam sebab fans dia dekat fanpage facebook lebih daripada 10 ribu orang tau.that means butik pinkku nih menjual barang2 yang berkualiti dan ramai orang suka butik pinkku termasuk lah saya. * ngee*  : )  kenapa suka? sebab owner butik pinkku nih pun suka buat tutorial (video). selain tuh kita jugak boleh request tutorial dengan cik fara,the owner. banyak lagi lah ke-best-an beli barang kat butik pinkku. klik link untuk singgah!


pasal inner neck,butik pinkku nih dia keluarkan produk dia sendiri.saya beli dengan harga rm20 dan tadi saya tengok kat blogshop butik pinkku still rm20 cuma hari tuh 30 mei till 7 julai dia buat sale gempak,nyesal jugak saya xsinggah kat butik pinkku time tuh.inner neck tuh type jersey.anyone yang berminat nak beli,boleh lah jenguk butik pinkku dan kat situ dia ada buat review video of inner neck. pasal pahmina pulak,saya kurang suka pakai pashmina sebab dia susah nak bentuk jadi muncung tapi kalau plain pashmina senang pulak.saya beli yang pale plum dekat butik pinkku lah.hehe. tengok kat bawah ek.


nih shawl yang saya beli kat butik pinkku,warna dia pale plum. saya dalam planning nak beli satin shawl and plain jojet shawl pulak dekat butik pinkku nih. hehe.satin shawl sekarang memang ngebom meletup lah sebab Hana Tajima punya impak.lagipun kawan saya sendiri cakap satin shawl nih senang pakai tau.plain jojet tu batch lama punya,awal tahun nih cuma saya nak beli sebab tak ada lagi.* membebel pulak banyak haku nih.* kalau sesiapa yang nak tutorial satin shawl tengok lah video nih,sebenarnya Hana Tajima comel nih buat tutorial guna pashmina tapi untuk satin shawl pun boleh,any cara pon boleh yaa.


dengar sini,dengar sini! i think setiap orang yang always keluar pakai shawls nih amat perlu pada inner neck,including me.okay,that's all.

~ bubye,assalamualaikum. ~