aku dalam dilema sekarang ni.

Isnin, 19 Disember 2011

the happiness!



how are you guys? huh, i took two days to modify this blog ( one day with adik pija's help,one day with my pening kepala memerah otak macam mana nak edit html yang berjela-jela ). well, adik pija had helped me a lot.i modified this blog because i think that others' blog are hebat sesangat compared to my biasa blog. i am kawaii-er actually so i wish i have all kawai things  of mine. ehem, my mukaddimah is long enough.

for your important info,i had just finished my SPM weeks.the word of week is added with 's' so that you notice that i have had a long and tough and tired and painful and horrible journey.i sacrificed my sleeping and napping time to revise all of the subjects taken.do you know that i was suffered ?  jadi lepas habis saja exam,memang muka saya blushing sebab terlampau gembira. eh,kenapa blushing? mungkin muka dah nak meletup kot. i waved to the examination hall and said babai my lovely dewan peperiksaan ! ◕‿◕




bila habis exam, cuti dihabiskan dengan tido yang agak panjang, main game pepuas sampai sanggup berebut dengan adik, shopping, baca english novels, tengok drama dekat tonton.my, facebook-ing, and now im blogging. ~.~ jealous are you? heehee. *devil laugh* TAPI saya takut ! takut dengan result, takut dengan gred yang akan tertera di slip keputusan nanti. now i just depend on Allah. saya perlu yakin bahawa Dia akan tolong saya. insyaAllah. 

i dont know what story actually i want to type here. whereas i had a lot of idea before this.maybe my brain has disfunctioned after having dreadful days of SPM. yeah, tak boleh nak explain dekat sini macam mana SPM tu menyeramkan. 

btw here i would like to thank all my fanpage followers and also thank all people who always support me since being  in this dunia maya. ◕ ‿- sebenarnya sekarang tengah tertanya-tanya,bila pulak akan ada perlawanan bola sepak yang team malaysia punya? sekarang kan dah boleh nak tidur lewat ke tidur awal. i loike!

okay lah. dah lewat dah nih. nak tidur pulak. babai and assalamualaikum.
good night yaa !