aku dalam dilema sekarang ni.

Isnin, 16 April 2012

Liyana Izzati Aziz.

 
 

Jarang benar saya buat blogger review nih. Tapi kalau dah dua kali orang mentioned blog kita kat blog dia, tambah lagi orang tu kawan sekepala kita jadi saya fikir takde salah pun kalau saya appreciate dia dengan letak nama dia untuk entry saya. even ada yang review blog saya sebelum nih, saya just doakan dia dari jauh dan support dia sebagai silent reader. TAPI untuk awek nih aku buat entry khas, totally pasal dia. aku pun terharu jugak sebab dia letak link blog aku kat bloglist dia. *keluar hingus*


Sebut nama Liyana Izzati Aziz ni, teringat kat Aaron Aziz. congrats lah kat abang Aaron Aziz sebab dah berjaya rebut undi then dapat anugerah Bintang Paling Popular.

A : weyy kau undi sape utk ABPPBH nih?
aku : Aaron lerr. takkan kau tak tahu aku minat kat dia, minat maut.
A : ehh tak tahu eh aku. kenapa kau undi dia pulak?
aku : sebab dia handsome.

back to Liyana Izzati. she's a blogger. asalnya since mula-mula kenal dulu, saya tak tahu pun dia seorang blogger. memang tak jangka kat fikiran yang dia seorang blogger. masa text punya text baru tahu. suka jugak rasanya ye sebab dapat kawan blogger macam dia.

yes, she's cheerful girl and hyper. haha. mention aku lemah lembut, salah tuh. tetiap hari, balik sekolah aku lempar beg sekolah ke katil and buang stoking merata tempat. bagus tak saya?  takpe takpe, she's the first person yang cakap saya lemah lembut. aww girlish gitu. *wink wink*

dia seorang yang open minded. kalau korang baca entry dia kat blog, memang korang akan setuju 210% yang dia seorang yang open minded. saya guess dia nak jadi lawyer then memang betul pun. actually the way how you write your entry is a lawyer's way to write. saya akan jadi serius kejap bila baca entry dia. cara dia express ideas pun macam seorang yang matang walaupun ada unsur gila-gila sikit. tak caya? meh gi ke blog dia !



dia seorang yang kebal kritikan. TABAH. jadi bila baca entry dia yang agak ketabahan gitu, memang saya pun akan bersemangat. anything yang dalam entry dia mostly berkisar pasal diri dia. dan sememangnya dia sorang bakal LAWYER yang akan jadi sorang lawyer finally insyaAllah/

kat mana saya kenal dia? rasanya dah cerita dalam entry sebelum nih. kalau masih tak tahu, boleh lah jenguk review blog saya di blog Liyana. thanks! review ringkas tapi buat saya sangat terharu!




well, dia nih sangat rajin buat entry even orang lain merungut baca entry dia pun, dia still buat entry. mungkin dia berupaya nak menulis lima entry dalam sehari. tapi bagi saya, entry dia memang bagus sebab honestly, I see the reflection of a lawyer from herself.

Thanks yana for your review.  mmuah!