aku dalam dilema sekarang ni.

Jumaat, 28 September 2012

sibuk.


mesti orang tak percaya saya offline facebook dalam jangka masa yang agak lama. but, it is a fact. :)

kehidupan di KMK terlampau sibuk. Shortly said, bangun pagi, pergi kelas, makan minum, mandi semua tu and study. kadang² tertekan and lambung duit syiling samada nak give up atau tak. sampai satu masa, diserang gastrik sebab lupa makan/takde mood nak makan tapi alhamdulillah setakat ni tak demam lagi.

kalau dulu, time ada mood baru study. tapi sekarang, ada mood ke takde mood tetap kena study jugak. push diri sendiri sebab assignments banyak sangat kena settle. and saying goes, semakin lama kita hidup dan melalui detik masa baru kita tahu kelemahan atau kelebihan diri kita.

setakat ni saje kot. 
wassalam :)